Verpakking

Wij bieden de gerbera’s aan in verschillende verpakkingen, waarover u hieronder meer leest.

Gebost op water (fustcode 996)

Gerbera’s worden standaard geleverd per emmer van 80 stuks, dit zijn 4 bossen van 20 stuks. Er kunnen minimaal 36 en maximaal 48 emmers op een kar. Wij gaan standaard uit van 36 stuks dit om eventuele beschadigingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij leveren de gerbera’s in een emmer met opzetrek en kunnen deze tevens voorzien van ons visitekaartje. Het belangrijkste voordeel van levering van Gerbera´s op water is de houdbaarheid.

Whisper 2

Diamond verpakking

De Diamond Box is een verpakking waarbij het voordeel van germinidoos en houdbaarheidsvoordeel van de emmer gecombineerd zijn. De Diamond Boxen zijn interieurs met 20 bloemen welke met een nette beschermhoes op water aangevoerd worden.Het grote voordeel van deze verpakking is de geringe kans van beschadiging van de bloem alsook het feit dat de bloem op water staat en zodoende van goede kwaliteit blijft.

Diamond

 

Doosverpakking

Wij bieden onze producten daarnaast aan in doosverpakking. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen worden de bloemen eerst op water gezet. Vervolgens gaan ze in de doos. In één doos zitten 60 gerbera’s verdeeld over twee inzetstukken van 30 stuks.

Op het gebied van kleuren zijn er ontzettend veel kleurcombinaties te maken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor één kleur te kiezen.

Doos

Gebost op water in zwarte emmer

Onze gerbera’s zijn daarnaast leverbaar in bossen met hoes in een zwarte emmer met water. Ook bij deze verpakking zijn allerlei variaties in kleuren en aantallen mogelijk.

Emmer

 

Interesse? Neem contact op met ons over de mogelijkheden (06 5151 0500)